Faktuelle oplysninger om Holbergskolen

Fax : 58 26 43 41
E-mail : holbergskolen@soroe.dk
Hjemmeside :

Skolen har i øjeblikket ca. 600 elever fra 0. – 9. klasse.
I kan læse meget mere om vores værdier, visioner, principper, dagligdag m.m. på vores hjemmeside.
Holbergskolen – En nyrenoveret funktionel skole

På Holbergskolen lægger vi stor vægt på høj faglighed i et kreativt udviklings- og læringsmiljø. Læringsmiljøet er varieret og stimulerer alle børnenes intelligenser og kompetencer. Læringsmiljøet varierer imellem fagdelt, tværfaglig og projektorienteret undervisning. Det enkelte barn udvikler således erkendelse, fantasi og lyst til at lære gennem hele skoleforløbet. Vi gør meget ud af at anerkende de enkelte børn, således at børnenes selvværd styrkes. Der er tydelige rammer og værdier, som er med til at give børnene en tryg og sikker hverdag. Skolen er inddelt i 3 faser med aktiv holddeling på tværs af klasser og årgange. I indskolingen er der et meget tæt samarbejde imellem skole og sfo.
Holbergskolen har mange traditioner og vægter fællesskabet højt. Der afholdes årlige teaterforestillinger, koncerter, temadage m.m. for alle på skolen.
Holbergskolen har tradition for et positivt og gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde.

Trivsel
Læring